Close
Menu

Nieuws

Molenbergfeesten 2020

30/05/2020

Op zaterdag 30 mei organiseert Stokerij De Molenberg de 6de editie van de Molenbergfeesten, in samenwerking met Willebroek en Stad Mechelen. Geniet samen met familie, vrienden, buren en andere bezoekers van de gezellige sfeer. Bezoek de stokerij onder leiding van een gids. Feest mee met de livemuziek van de beste lokale artiesten. We maken er samen een feestelijk weekend van!

WANNEER?

De Molenbergfeesten gaan door op zaterdag 30 mei 2020 van 14.00u tot 23.00u.

WAAR?

De Molenbergfeesten vinden plaats op het domein van Stokerij De Molenberg, waar onze Belgische whisky wordt gestookt. De aangelegde tuin met waterpartij vormt een feeëriek decor voor dit unieke evenement.

Adres: Klaterstraat 1, 2830 Blaasveld (Willebroek)

PROGRAMMA?

STOKERIJBEZOEKEN ONDER LEIDING VAN EEN GIDS

Ontdek de rijke geschiedenis van Stokerij De Molenberg tijdens een geleide wandeling door de oude molenaarshoeve en beleef het distilleerproces van Gouden Carolus Single Malt vanop de eerste rij.

Prijs: €6 p.p. incl. 1 degustatie Gouden Carolus Single Malt + whiskyglas. Duur Stokerijbezoek: 30’ + vrije whiskydegustatie aan de whiskytent.  

Reserveren kan enkel de dag zelf in het bezoekerscentrum. Er start elk half uur een rondleiding tussen 14.30u en 19.00u.

BARREL BOUTIQUE

we leenden onze gebruikte whiskyvaten uit aan 8 brouwerijen om er hun bier op te laten rijpen. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat, dat te proeven zal zijn op de Molenbergfeesten!

PODIUM

Ook dit jaar zullen verschillende lokale artiesten het beste van hun zelf geven. Binnenkort kom je de door ons geselecteerde bands te weten. 

BEREIKBAARHEID?

Met de fiets:
Wees gezond, denk aan het milieu en kom gewoon met de fiets! In de Klaterstraat voorzien we een grote fietsenstalling waar je je fiets kunt plaatsen.

Met het openbaar vervoer:
Lijn 286 (Mechelen-Willebroek-Boom) of Lijn 287 (Mechelen-Heindonk-Willebroek-Boom) tot bushalte Blaasveld Station, op 3 min. wandelafstand

Met de auto:
Gezien de grote opkomst tijdens de vorige edities wordt ook dit jaar extra parkeercapaciteit voorzien in de nabijheid van de stokerij. Met dank aan de buren die de 2 paardenweides ter beschikking stellen tegenover de stokerij en OKay supermarkt waar na sluitingstijd (vanaf 19u30) gratis bezoekersparking wordt voorzien. Op advies van de politiediensten wordt de Klaterstraat op zaterdag 25 mei een éénrichtingsstraat, enkel toegankelijk langs de zijde van de N16.

 

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?