Close
Menu

Onderhoudsmedewerker

Vacature

Onderhoudsmedewerker

Het Anker breidt alsmaar verder uit. Inmiddels zijn we al lang niet meer alleen een brouwerij, maar ook een stokerij, hotel, brasserie en hebben we een waaier aan publieke activiteiten in ons belevingsaanbod. Bovendien openen we binnenkort ook onze eigenste microbrouwerij en -stokerij Batteliek in de oude Sint-Jozef kerk! Hierdoor heeft onze onderhoudsploeg versterking nodig om op onze vier locaties de nodige klussen te klaren. Bovendien hebben we ook tal van andere panden waar (ver)bouwwerkzaamheden plaatsvinden en de expertise kan ingeroepen worden.

             

Jouw job

Als klusjesman (M/V) word je ingezet als manusje-van-alles voor het uitvoeren van diverse onderhouds- en renovatiewerken. Ook eventuele kleine elektrische werken, problemen met sanitair of tuinonderhoud kunnen tot jouw takenpakket behoren. Je zorgt voor een basis preventief onderhoud en doet klussen zowel binnen als buiten. Offertes of info opvragen doe je wanneer nodig en de planning van alle klussen voer je minutieus uit.

 

Aangezien Het Anker immer uitbreidt en van uitdagende en nieuwe projecten houdt, zijn er steeds diverse bouwprojecten die wat steviger van aard zijn. Ook deze zwaardere zaken kunnen gevraagd worden, hoewel dit niet de hoofdtaak is.

 

Jouw profiel

-         Handige Harry: je kan metsen, schilderen, hebt een basiskennis elektriciteit etc. Alle taken die vereisen dat je de handen uit de mouwen steekt zijn je op je lijf geschreven!

-         Defecte infrastructuur doen je haren rechtop staan. Je kan niet wachten om jouw hersteltalenten er op los te laten.

-         Probleemoplossing: je hebt snel door waar “de fout” zit en kan vervolgens zelfstandig een oplossing bedenken en uitvoeren.

-         Flexibel: dit is een autonome functie waar de nodige flexibiliteit gevraagd wordt

-         Je woont bij voorkeur in de regio Mechelen

-         Je spreekt en leest vlot Nederlands

Waarom bij ons werken

Het Anker is een familiebedrijf. Dit betekent dat we elkaar bij de voornaam kennen. Althans de meeste van ons, want het beginnen er veel te worden. We zijn ondertussen met een hondertal medewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven. Laagdrempeligheid en inspraak is wat we prefereren. Samen elke dag mooie producten maken of klanten een fantastische beleving aanbieden is wat we doen!

Bovendien zijn we einde 2019 gestart met een erg cool project. We nemen het woord zelfsturing niet graag in de mond, maar daar heeft het wel veel mee te maken. Samen met een groepje collega’s  zitten we letterlijk terug aan de tekentafel hoe we alles zo eenvoudig mogelijk kunnen organiseren en de beslissingen daar houden waar ze het meest relevant zijn. In feite komt het hierop neer: we gaan simpelweg anders organiseren opdat zij die willen, ook kunnen en mogen!

 

Hoe deze job binnenhalen

Klinkt deze omschrijving je als muziek in de oren, stuur dan snel je cv en motivatiebrief door naar vacatures@hetanker.be. Dan ontmoeten we je erna graag voor nadere kennismaking!

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?