Close
Menu

Onthaalmedewerker 50%

Vacature

Onthaalmedewerker 50%

Brouwerij Het Anker is op zoek naar twee enthousiaste duizendpoten om een veelheid aan bezoekers en klanten een delight experience te geven! Op onze brouwerij-site te Mechelen is er een plekje vrijgekomen en misschien ben je wel dé geknipte kandidaat om ons team te vervoegen!


Een vaste sequens van taken kunnen we niet aangeven, maar hierbij alvast een greep uit de dagelijkse taken:
   • Een groepje hotelgasten wil weten waar het ontbijt is en drie andere gasten willen uitchecken.
   • Een technische leverancier die een afspraak heeft met het brouwersteam, komt zich aanmelden.
   • De telefoon rinkelt en een interimorganisatie wil met de personeelsverantwoordelijke spreken.
   • Een klant komt in de winkel en zou een biermandje voor haar schoonvader willen aankopen, maar weet niet goed welke bieren ze er precies in zou moeten steken.
   • Een groep van 10 toeristen komt binnen omdat ze een brouwerijrondleiding hebben gereserveerd, etc.
Met momenten komt alles van bovenstaande samen en dan heb je een zen mindset nodig on the inside, met nog steeds de grootste glimlach on the outside!
Voor wie zich nog afvroeg waar de uitdrukking “altijd leven in de brouwerij” vandaan komt, aan ons onthaal kom je het gegarandeerd te weten!
Maar het meest belangrijke kenmerk van ons onthaalteam is dat we het leuk vinden om élke bezoeker van Het Anker een fantastische ervaring mee te geven. Of het nu het helpen samenstellen is van een biermandje of even de weg wijzen richting een vergaderzaal voor een team event. We gaan er prat op om mensen weg te blazen met onze über-vriendelijke dienstverlening!

Je bent goed in:

- Nederlands en Engels. Frans beheers je de basis of net dat extraatje meer.
- Bezoekers verder helpen: check-in & check-out van hotelgasten, reservaties in de brasserie, ontvangst van grote groepen voor rondleidingen, klanten in de shop etc.
- ICT-toepassingen: je kan overweg met kassa-systemen, betaalterminals, printers etc.
- Het hoofd koel houden: met momenten moet je echt kunnen prioritiseren omdat alles soms even samenkomt.
- Je spierballen oprollen: je vult regelmatig ook de stock verder aan, wat betekent dat je bakken met bier kan verplaatsen en bij aanvult in de winkel.
- Je voorkomen te verzorgen, want in je functie ben je hét uithangbord van ons bedrijf!
- Flexibiliteit:
   o je werkt gemiddeld 19u/week en om de twee weken een weekend en volgens een vast uurrooster ’s avonds.
   o Of, je werkt gemiddeld 17u/week en om de twee weken een zaterdag
   o Indien nodig kan je soms ook eens op 1 van onze andere locaties werken.
- Administratie & klantgerichte communicatie: af toe beantwoord je de mailbox van het onthaal.

Extra geweldig:

- Woonachtig regio Mechelen-Blaasveld
- Snel kunnen opstarten
Waarom bij ons werken
Het Anker is een familiebedrijf. Dit betekent dat we elkaar bij de voornaam kennen. Althans de meeste van ons, want het beginnen er veel te worden. We zijn ondertussen met een kleine 100 medewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven. Laagdrempeligheid en inspraak is wat we prefereren. Samen elke dag mooie producten maken & bezorgen is wat we doen!
Wegens immer uitbreidende plannen, is het in de (nabije) toekomst ook mogelijk om op andere locaties het aantal uren van de huidige parttime (50%) te verhogen indien gewenst.


Hoe deze job binnenhalen:

Stuur je cv en motivatiebrief door naar vacatures@hetanker.be. Of wat minder traditioneel, blaas ons van onze sokken via een zelf opgenomen video om jezelf even voor te stellen!
Kom vervolgens naar hier om ons te ontmoeten, x 3 (want je collega’s, leidinggevende en HR moeten uiteraard allemaal onder de indruk zijn!).
Als laatste stap in de selectie, doe je ook een dagje mee aan het onthaal om alles eens aan den lijve te kunnen ondervinden.
Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij de club!

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?