Close
Menu

Operator Biervoorbereiding

Vacature

Operator Biervoorbereiding

Ben jij een bierfanaat in hart en nieren? Ben je bereid om je mouwen op te rollen en problemen op te lossen, maar daarna ook alles proper achter te laten? Ben jij goed met mensen én machines?
Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Wij bieden:

- Een ace team op onze site te Mechelen-Noord: een hecht team van harde werkers die elke dag met trots onze bieren afvullen.
- Een grotendeels geautomatiseerde omgeving, met de nodige aandacht voor hygiëne en een steriele werking eigen aan de voedingssector
- Een sleutelrol in ons brouwproces: je vervult een belangrijke verantwoordelijkheid in de vrijgave van onze bieren, samen met je collega’s van kwaliteit.


Wij vragen:

- Iemand die niet vies is om de handen vuil te maken, maar daarna met smetvrees-precisie de boel terug proper en steriel maakt. We werken in de voeding, hygiëne boven alles!
- De uitvoering van een aantal essentiële taken in de afwerking van onze geliefde bieren:
   o Filtratie en pasteurisatie van de bieren
   o Gist- en suikerpreparatie voor hergisting op fles
   o (smaak)controles vóór afvulling
- Je operationeel te bekwamen in
   o Het aansluiten van tanks en tankwagens
   o Het cippen (=reinigen) van tanks en leidingen
   o Het opstarten, bijsturen en kuisen van de filter
   o De juiste staalnames en analyses ter plaatse (incl kwaliteitsbeoordeling)
- Het beheer van chemische producten voor zowel bottelarij als waterzuivering en de administratieve verwerking van alle uitgevoerde taken.
- Flexibiliteit: starturen kunnen variëren, afhankelijk van het afvulschema: opstart kan 06.00u, 07.00u of 09.00u zijn, met respectievelijke einduren van 15.00u, 16.00u of 18.00u.
- Pragmatiek en probleemoplossend vermogen
- Zin voor kwaliteit en nauwkeurigheid

En liefst ook:

- Een technische achtergrond: je genoot een Bachelor-opleiding Agro- en Biotechnologie of (Bio)chemie. Een eerste relevante ervaring in de voedingsindustrie is een pluspunt. We staan ook open voor schoolverlaters.
- Een “local”, woonachtig op fietsafstand van de bottelarij.

Hoe deze job binnenhalen?

- Stuur je eigenste videoboodschap om jezelf en je motivatie kenbaar te maken, naar vacatures@hetanker.be, of gewoon je cv indien het voorgaande een brug te ver zou zijn..
- Kom naar hier om ons te ontmoeten, x 3 (want je collega, leidinggevende en HR moeten uiteraard allemaal onder de indruk zijn!)
- Al het voorgaande afgevinkt? Book your party ticket, you’re one of the gang!

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?