Close
Menu

Operator Bottelarij

Vacature

Operator Bottelarij

Brouwerij Het Anker is op zoek naar een technisch onderlegde operator om mee in te staan voor het bottelen van onze favoriete bieren en misschien ben jij wel dé geknipte kandidaat!

Op onze site te Mechelen-Noord, start je werkdag in de regel om 07.30u, stipt welteverstaan! Afhankelijk van het afvulschema maken we soms ook gebruik van verruimde uren, waarbij je om 06.30u of 09.30u de dag start. Samen met je collega’s werk je de afvulplanning af die wekelijks in het productie-overleg wordt overlopen met de hele ploeg. Omdat we vinden dat iedereen voor elkaar moet kunnen inspringen, heeft iedere operator een opleiding gekregen aan elke werkplek van de bottelarij. Zo kan je aan een machine staan die een hoger technisch inzicht vereist, waarbij je bvb. erg nauwkeurig dient te zijn en je via een PLC-sturing de labelling van de flesjes afstelt. Een andere keer kan je aan de in- of uitpakker staan, en ben je verantwoordelijk voor het retourglas dat op of van de transportband moet gaan. Tussendoor houden we met z’n allen de werkvloer netjes en proper & volgen we allen keurig de principes van 5S.

 

Het meest belangrijke kenmerk van ons team operatoren is dat we er samen, elke dag opnieuw, voor gaan om de afvulplanning helemaal te kunnen afwerken zoals vooropgesteld, zelfs wanneer er een machine even niet mee wil. Onze afgevulde flesjes zijn een heilig doel! We zijn fier op onze producten én ons bedrijf!

Je bent goed in

-          Techniek en mechanica: je hebt hier van nature inzicht in, ongeacht je scholing

-          Accuratesse: tot op de millimeter nauwkeurig iets instellen, yes please!

-          Problemen oplossen: mede door jouw technisch inzicht reik je info aan onze technieker aan om uit te klaren wat er nu net die machine heeft doen vastlopen. Je vindt het erg boeiend om te ontdekken hoe dit kan gebeuren en uiteraad hoe dit een volgende keer kan verholpen worden.

-          Regels en instructies opvolgen

-          Initiatiefname: je ”ziet” werk dat er rondom je is, daar moet je niet voor aangesproken worden

-          Samenwerken: alleen ga je snel, samen kom je ver!

Extra geweldig

-          Ervaring in een productie-omgeving

-          Technische scholing

-          Woonachtig regio Mechelen

Waarom bij ons werken

Het Anker is een familiebedrijf. Dit betekent dat we elkaar bij de voornaam kennen. Althans de meeste van ons, want het beginnen er veel te worden. We zijn ondertussen met een kleine 100 medewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven. Laagdrempeligheid en inspraak is wat we prefereren. Samen elke dag mooie producten maken & bezorgen, is wat we doen!

En hebben we ook al ons geweldig bottle dream team vermeld? Waarom nog aarzelen?

Hoe deze job binnenhalen

Stuur je cv en motivatiebrief door naar vacatures@hetanker.be.

Kom naar hier om ons te ontmoeten, x 3 (want je collega’s, leidinggevende en HR moeten uiteraard allemaal onder de indruk zijn!).

Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij de club!

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?