Bijzonder Belgisch

België staat wereldwijd bekend als het land van bier en chocolade. Maar wist je ook dat deze twee culinaire pijlers perfect samengaan? Denk bijvoorbeeld aan een donkere chocoladepraline met een romige vulling in combinatie met Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Whisky Infused. De geroosterde mouten aangevuld met de toetsen van vanille en hout in het bier zorgen voor een heerlijke extra dimensie in deze foodpairing. Bovendien geeft de fijne pareling van het bier het ideale tegenwicht voor de romige textuur van de praline. Laat je verrassen door 4 smaakcombinaties van speciaalbieren en fijne Mechelse Gautier chocoladepralines, geselecteerd door Werner Callebaut, de man achter ‘Bierolade’ en Mario Vandeneede, Mechels chocolademaker die onder de naam ‘Chocolatoa’ de beste cacaobonen vol passie verwerkt tot prijswinnende chocolade.

Prijs (incl. BTW)

  • tot 20 personen: € 740 (basisprijs)
  • tss 21-30 personen: + € 28 pp*
  • tss 31-40 personen: + € 23 pp*
  • tss 41-50 personen: + € 20 pp*

* Groepen boven de 20 personen betalen een supplement voor elke persoon boven de 20 personen (basisprijs + prijs per persoon)

Reserveer deze tasting

Stuur een mail naar info@hetanker.be met jouw verzoek. Vermeld zeker hoe we jou kunnen bereiken (e-mail en telefoonnummer) om de reservatie te vervolledigen.

Locaties

Brouwerij Het Anker en Stokerij De Molenberg

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Bij reservatie wordt een voorschot van 1/3 van de totaalprijs in rekening gebracht. Annuleringen worden enkel aanvaard indien deze per mail worden verstuurd. Bij annulering blijft het voorschot behouden indien de termijn minder dan 30 dagen bedraagt. Bij annulering tussen de 21 en 8 dagen wordt 50% aangerekend. Bij annulering tussen de 7 en 0 dagen wordt 100% aangerekend.