Fier op ons bier

Verras je vrienden, collega’s, familie én jezelf met een bierproeverij. Laat je begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een originele manier. Je krijgt antwoorden op al je vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Hoe maakt Brouwerij Het Anker vandaag prijswinnende bieren? Welke ingrediënten en smaken kun je herkennen? Hoe schenk je bier en wat eet je erbij?

Leer proeven van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes. Een ontspannende afsluiter van een daguitstap of een vergadering, of een leuke insteek voor een familiefeest.

Prijs (incl. BTW)

  • tot 20 peronen: € 620 (basisprijs)
  • tss 21-30 personen: + € 22 pp*
  • tss 31-40 personen: + € 17 pp*
  • tss 41-50 personen: + € 14 pp*

* Groepen boven de 20 personen betalen een supplement voor elke persoon boven de 20 personen (basisprijs + prijs per persoon)

Reserveer deze tasting

Stuur een mail naar info@hetanker.be met jouw verzoek. Vermeld zeker hoe we jou kunnen bereiken (e-mail en telefoonnummer) om de reservatie te vervolledigen.

Locaties

Brouwerij Het Anker en Stokerij De Molenberg

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Bij reservatie wordt een voorschot van 1/3 van de totaalprijs in rekening gebracht. Annuleringen worden enkel aanvaard indien deze per mail worden verstuurd. Bij annulering blijft het voorschot behouden indien de termijn minder dan 30 dagen bedraagt. Bij annulering tussen de 21 en 8 dagen wordt 50% aangerekend. Bij annulering tussen de 7 en 0 dagen wordt 100% aangerekend.