Straffe pairing

Wat is de link tussen whisky en kaas? De rijping zorgt voor een uitgebreid pallet aan hemelse smaken. Voeg de 2 samen en je krijgt de meest complexe, uitdagende en heerlijke smaakcombinaties! Een belegen kaas met fijne zoutkristallen wordt bijvoorbeeld mooi uitgebalanceerd door de warme en zachtzoete vanilletoetsen van Gouden Carolus Single Malt en een romige blauwe kaas vraagt om de zoete en fruitige smaken met het lichte zuurtje van een whisky uit sherry vaten. Proef volgens de regels van het vak en ontdek waarom een foodpairing slaagt.

Prijs (incl. BTW)

  • tot 20 personen: € 890 (basisprijs)
  • tss 21-30 personen: + € 36 pp*
  • tss 31-40 personen: + € 31 pp*
  • tss 41-50 personen: + € 28 pp*

* Groepen boven de 20 personen betalen een supplement voor elke persoon boven de 20 personen (basisprijs + prijs per persoon)

Reserveer deze tasting

Stuur een mail naar info@hetanker.be met jouw verzoek. Vermeld zeker hoe we jou kunnen bereiken (e-mail en telefoonnummer) om de reservatie te vervolledigen.

Locaties

Brouwerij Het Anker en Stokerij De Molenberg

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Bij reservatie wordt een voorschot van 1/3 van de totaalprijs in rekening gebracht. Annuleringen worden enkel aanvaard indien deze per mail worden verstuurd. Bij annulering blijft het voorschot behouden indien de termijn minder dan 30 dagen bedraagt. Bij annulering tussen de 21 en 8 dagen wordt 50% aangerekend. Bij annulering tussen de 7 en 0 dagen wordt 100% aangerekend.