Close
Menu

Reserveer een bezoek

Reserveer een bezoek

Gebruik dit formulier om jouw individueel (<11 personen) bezoek aan brouwerij, stokerij of combibezoek brouwerij en stokerij te reserveren.

Voor groepsboekingen kan je een mail sturen naar info@hetanker.be. Let op: indien u een groep bent  tussen de 10p en 25p is het mogelijk dat er op vrijdag en zaterdag in de brouwerij nog andere mensen aansluiten bij uw groep. U kan op deze dagen een exclusieve rondleiding boeken vanaf 25 personen. 

In het weekend kan u ook een shuttle tussen de beide locaties reserveren (€3pp h/t) om 11u10, 13u10 en 15u10.


Voor groepen die zowel brouwerij en stokerij willen bezoeken hebben we eveneens een speciaal groepspakket: ’Maneblusser brouwt & stookt’ is een pakket waarbij u de 2 bezoeken combineert met een lunch of diner in de brasserie.

 

Vraag een rondleiding aan

Vraag een rondleiding aan via dit formulier (<11 personen). Voor groepsboekingen vanaf 11 personen stuur een email naar info@hetanker.be . Wij nemen later nog contact met u op om de aanvraag te bevestigen. 

Let op: indien u een groep bent  tussen de 10p en 25p is het mogelijk dat er op vrijdag en zaterdag in de brouwerij nog andere mensen aansluiten bij uw groep. U kan op deze dagen een exclusieve rondleiding boeken vanaf 25 personen.

Uw reservatie is pas definitief wanneer u een bevestigingsmail ontvangt.

Kies je bezoek *

Hoeveel personen wil je inschrijven?

Kies datum en uur

Persoonlijke gegevens

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?