Close
Menu

Lekker eten en drinken in de brasserie

  • Brasserie Het Anker - eerste verdiep

Lekker eten en drinken in de brasserie

Vraag een tafel aan

Reserveer een tafel via dit formulier. We nemen later contact met je op om de reservatie te bevestigen. Of bel 0032 15 28 71 41

De eerste mail die je ontvangt is geen bevestiging van je reservatie. Controleer ook zeker je spam filter indien je geen bevestiging ontvangt.

Het is niet mogelijk om via de website een tafel te reserveren voor dezelfde dag. Gelieve in dat geval telefonisch contact op te nemen.

Op donderdag t.e.m. zaterdag werken we 's avonds in 2 shifts, 18u en 20u15. Op zondag is dit om 17u30 en 20u.

Met hoeveel personen wil je komen eten?

Vanaf 5 personen vragen wij om je keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang. Vanaf 15 personen dien je een keuze te maken tussen onze groepsmenu’s.

Indien je voor de dag zelf wil reserveren is het niet mogelijk om dit via de website te doen. Gelieve telefonisch contact op te nemen.

Kies datum en uur

Hoe kunnen we je contacteren?
Gegevens voor contact tracing

Wat gaat er gebeuren met je gegevens? We begrijpen dat je bezorgd bent om de verwerking van je persoonsgegevens. We verwerken de gegevens in opdracht van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. We houden je contact tracing gegevens bij voor een duurtijd van 4 weken. Enkel in het geval van een vastgestelde besmetting, worden jouw gegevens verder gecommuniceerd naar de bevoegde overheidsdiensten. In geen geval gebruiken we je gegevens voor marketing- of andere doeleinden dan tracing in het kader van de COVID-19 pandemie.

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?