Close
Menu

Nieuws

Urban Trail Mechelen - Supportersplein

09/12/2017

 Het gezelligste supportersplein vind je bij Brouwerij Het Anker!

Op 9 december wordt Mechelen het decor voor de Gazet van Antwerpen Urban Trail Mechelen. Kom mee supporteren op het binnenplein van Brouwerij Het Anker, geniet van de live muziek op het podium, verwarm je aan de vuurkachels, trakteer jezelf met een barbecue-worst en geniet van de Mechelse bieren. Je ziet de 5.000 deelnemers hier meermaals passeren, zodat je ze dubbel en dik kan aanmoedigen op deze uitgelezen supportersplek. Toegang is gratis.

Loop of wandel je zelf mee? Als één van de 5.000 sporters loop je dwars door Brouwerij Het Anker, langs al jouw supports over het feestelijke supportersplein, naar de volledig vernieuwde start voor de brouwerij-bezoeken, de trappen van de oude mouterij op, langs de whisky rijpingsmagazijnen van Gouden Carolus Single Malt, onder de moutsilo’s, langs de brouwketels, door de Officierszaal, opnieuw over het supportersplein, en door de vernieuwde lobby van het brouwerijhotel op weg naar de bevoorradingspost.

Na de fantastische 5 of 10km dwars door Mechelen krijg je een lekkere Maneblusser aangeboden op de speelplaats van het Sint-Romboutscollege in een gezellig wintersfeertje!

Afspraak aan de Maneblusser Blusbus op het binnenplein van Brouwerij Het Anker?

Details

Wanneer

Zaterdag 9 december 2017 - van 18u00 tot 23u00

Waar

Brouwerij Het Anker - Guido Gezellelaan 49 - 2800 Mechelen

Prijs

Toegang is gratis

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?