Close
Menu

Zaal-Barmedewerker Batteliek (38u/week)

Vacature

Zaal-Barmedewerker Batteliek (38u/week)

Batteliek, een unieke plekgeboren in de voormalige kerk van Battel.Een wereld waarin uitvinden en ontdekken centraal staan. Het is een microbrouwerij, stokerij en limonaderij met bar en restaurant. Onze bieren, spirits en alcoholvrije dranken worden er tot levengebracht en met veel liefde geserveerd aan onze ontdekkingsreizigers. Zin om ondergedompeld te worden in een bad van goesting, creatie en zelfgemaakt lekkers? Lees dan zeker verder en ontdek...! 

 

De Batteliek-wereldreiziger… 

… Is een curieuze neus! 

Gaat op ontdekking in een wereld waar alles kan. Bier met kaas?... Gaan we direct proberen! Limonade met hop?... Klinkt raar, maar we doen het allemaal. Heeft een voorliefde voor proeven, vergelijken enweet nooit genoeg. Altijd willen ontdekken is je motto! 

… Heeft zin om zijn ervaringen te delen met onzeBatteliek-wereld! 

Liefde voor het vak, liefde voor de uitvindingen, liefde voor het ontdekte. Deze liefde geef je door aan onze klant door wat je zegt en doet. Zodat zij onze wereld niet alleen zien, maar beleven. 
 

… Heeft wandelschoenen aan! 

Werken in de horeca betekent wandelen. Gaan, gaan en blijven gaan. Net zoals de wereldreiziger staje niet stil maar blijf je enthousiast en ontspannenin beweging. En op het einde van de dag? Genietje nog eens na! 

… Beseft dat reizen een job is waar tijd relatief is! 

Dus ook ‘savond en in weekends. Af en toe spring je in. Leuk toch? Flexibiliteit is eigen aan onze wereld, maar werkt evengoed in twee richtingen.  

… Ziet verder dan zijn neus lang is! 

Je weet dat je ambitieus bent en niet alleen kan bedienen, daar rekenen wij op! Een dag mee brouwen? Posten op social-media? Een naam voor een bier bedenken? Planning opstellen? Proeverijen begeleiden? Je wordt betrokken bij beslissingen groot en klein. 

Wat krijg je in ruil… 

… Een reis indebetoverende wereld van Batteliek! 

Een interieur waar Jules Verne en Baron Van Münchhausen tot leven komen! Waar elke dag iets nieuws te ontdekken valt, ‘not a dull’ moment beleefd samen met je happy collega’s. En vooral waar je jezelf kan zijn en deel uitmaakt van de wondere wereld die Batteliek heet! Waar tijd relatief is en werk en vrije tijd in één hand samengaan. 

Bij voorkeur… 

… Heb je reeds ervaring; 

… Ben je iemand die graag met andere samen werkt; 

… Een “local”, woonachtig op fietsafstand van Battel;  

Waarom werken bij Batteliek? 

Batteliek maakt deel uit van Het Anker, de Mechelse stadsbrouwerij en nog steeds een echt familiebedrijf. Waan jezelf de verbaasde reiziger die de Industriële Revolutie van dichtbij meemaakt. Mogelijkheden die ongeëvenaard zijn doen je dromen over de gekste dingen. Ook die gekke dingen zijn mogelijk. Althans, toch bij ons. Je krijgt hier echt de kans om mee te bouwen aan en niet gewoon een onderdeel te zijn van.   

Dat is waar Het Anker voor staat. Inspraak geven aan mensen, geloven in mensen en mensen zichzelf laten zijn op de werkvloer. Zo willen we je alle kansen geven om je kernopdracht te vervullen: mensen verwennen in onze wondere wereld zodat deze hun favoriete plek wordt! 

Hoe deze job binnenhalen? 

Stuur je cv en motivatiebrief door naar vacatures@hetanker.be steeds met vermelding van de functie. Of, voor de echte Julles Vernes, verras ons met een leuk filmpje van jezelf! Al het voorgaande afgevinkt?  

Kom ons ontmoeten en begroeten in onze droomcapsule! 

https://www.batteliek.be/zaal-barmedewerker

 

 

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?