Close
Menu

Últimas notícias

NL
Esta mensagem apenas está disponível em Dutch.

UITGESTELD - Ankeravond On Tour Oudenaarde | Café Bonjour

02/04/2020

Op donderdag 2 april trekt het Anker On Tour naar Oudenaarde. We zijn er te gast bij Café Bonjour, een gezellig, warm en sfeervol café dat gevestigd is in een oude stadswoning uit de eerste helft van de 18e eeuw. Met een breed assortiment aan bieren, staat Café Bonjour bekend als een echt biercafé.

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- en whiskyproeverij. Je zal de bieren van Het Anker ontdekken en hun smaakprofiel leren definiëren. Kan jij na deze avond de vier verschillende kruiden herkennen die in Gouden Carolus Tripel zitten? Dat dit bier de basis is voor het distilleren van een Belgische whisky die al 20 internationale prijzen gewonnen heeft, wist je misschien al. Maar hoe dat precies in zijn werk gaat en welke toetsen je in onze whisky kan proeven, ontdek je tijdens de Ankeravond.

Je leert tijdens deze avond niet alleen de wondere wereld van bier en whisky kennen, maar ook het eeuwenoude verhaal van Het Anker. Stokers werden brouwers, brouwers werden stokers. En zo is de cirkel rond.

Schrijf je snel in voor de begeleide bierproeverij op donderdag 2 april in Café Bonjour

Details en reservatie

Wanneer

Donderdag 2 april | 19u30 - 21u30, ontvangst vanaf 19u15

Waar

Café Bonjour – Einenstraat 30, 9700 Oudenaarde

Prijs professionele bierproeverij

€15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

Downloads

Reserveren noodzakelijk

Nog 26 plaatsen vrij

Tem idade legal para
consumir bebidas alcoólicas?