Fier op het verleden, zin in de toekomst
Wie we zijn, waar we voor staan en waar we vandaan komen bepalen het karakter en de identiteit van onze topproducten. Al vijf generaties lang laten we mensen genieten van onze dranken en locaties, en dat smaakt naar meer. Ons recept voor de toekomst: blijven inzetten op onze lokale verankering, in combinatie met een gezonde ambitie om te innoveren.
Onze succesingrediënten
Het succes van Het Anker is het resultaat van lang, hard en consistent werken, altijd met een duidelijke visie voor ogen. Sinds de overname van de brouwerij in de 19de eeuw is niet alleen de productie gestegen. We ontwikkelden heel wat extra activiteiten: rondleidingen langs het productieproces, een restaurant, een hotel, een microbrouwerij en diverse leuke activiteiten in en rond onze historische brouwerij. Wie naar Het Anker komt, geniet van een totaalbeleving.
- Historische brouwerij
- Stokerij
- Brasserie in de brouwerij
- Uniek brouwerijhotel
Kwaliteit, traditie, familiewaarden en zin in morgen.
Ons rijke verleden biedt een solide fundament voor de toekomst. Vanaf de 19de eeuw, toen de familie Van Breedam-Leclef de brouwerij in het Mechelse Groot Begijnhof kocht, stellen we kwaliteit boven kwantiteit. Vijf generaties later, ondertussen met Charles Leclef als eigenaar, staat die missie nog steeds in steen gebeiteld: Het Anker móét een kwaliteitslabel blijven, eentje dat verderb(r)ouwt op traditie én innovatie. We kunnen niet op onze lauweren rusten, daarom blijven we investeren in morgen. In nieuwe bieren, verrassende whisky’s en interessante belevingen.