Close
Menu

MICE & event faciliteiten

MICE & event faciliteiten

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Op de site van Brouwerij Het Anker hebben we 1 vergaderzaal voor 8 personen ter beschikking. Je kan dit steeds combineren met een rondleiding en diverse cateringformules. Contacteer ons voor praktische informatie of een voorstel op maat.

Vergaderzaal Ambrio

De vergaderzaal ‘Ambrio’ is uitgerust met wifi, een flipchart en een ijskast en is ideaal voor meetings. Deze moderne zaal heeft een capaciteit van 8 personen en bevindt zich op het gelijkvloers van het hotel, met directe toegang tot de hotellobby en het buitenterras, ideaal voor de pauzes tussendoor.

Vergaderzaal Ambrio 360°

Vergaderzaal Ambrio

 

Vergaderzaal Indulgence

De vergaderzaal ‘Indulgence’ is uitgerust met wifi en een flipchart en is ideaal voor meetings. Deze zaal heeft een capaciteit van 25 personen.

Vergaderzaal Indulgence

bereikbaarheid brouwerijsite

Guido Gezellelaan 49 -2800 Mechelen

De brouwerij is gemakkelijk te bereiken met de auto via de R12 of met bus nummer 6 en 9, halte Mechelen Rode Kruisplein.

Parkeerplaats reserveren aan €15/dag (volgens beschikbaarheid.) Dit kan u aanvragen bij uw reservatie of bij check-in. Een afstandsbediening voor de slagboom krijgt u bij de check-in. Bij verlies of schade wordt €50 aangerekend.

 

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?