Close
Menu

Nieuws

Anniversary Edition 2023 beschikbaar vanaf 23/11/2023

Op 23 november vieren we de verjaardag van Stokerij De Molenberg met een Anniversary Edition whisky. De vorige negen edities zijn na groot succes quasi allemaal uitverkocht.  We stellen dan ook met veel plezier de 10de jubileum Anniversary Edition voor: ‘Aurora’!

In tegenstelling tot vorig jaar, kan je de whisky bij ons niet op voorhand reserveren. Er zal zowel een losse verkoop in de brouwerij shop als online worden georganiseerd. Vanaf 23 november kan je dus jouw Aurora fles komen kopen in de brouwerij of online bestellen.  Deze Anniversary Edition kost 55 euro per fles. 

En waarom van je ophaling geen 'Gouden Moment' maken?  Volg een rondleidingreserveer een tafel of boek een kamer!

 

Wat is “Aurora”?

Aurora is een gelimiteerde vrijgave ter gelegenheid van de 10e verjaardag van Stokerij De Molenberg.

Ochtendstond heeft goud in de mond, dat weten ook de producenten van Sauternes wijnen. Door hun druiven in het najaar te oogsten zorgt de ochtenddauw voor extra zoete druiven. Deze whisky rijpte eerst op Bourbon- en Anker vaten, gevolgd door een finish van 18 maanden op sauternesvaten. Die geven tijdens de rijping volmondige toetsen van honing en appel vrij. Deze whisky met een volle, droge afdronk past perfect bij een zoet dessert.

Het unieke design op het etui is het summum van 10 jaar 'Stokerij De Molenberg Anniversary Edition'. Alle kleuren die de voorbije jaren op onze etuis gebruikt werden, hebben we gebundeld om tot deze verrassende uitkomst te komen.

 
Om speculatieve doorverkoop tegen te gaan, behoudt Het Anker zich het recht om bevestigde bestellingen te annuleren wanneer we vermoeden dat iemand méér dan een normaal aantal flessen heeft besteld. In dat geval wordt de volledige bestelling geannuleerd en terugbetaald. Heb je hier vragen rond, mag je ons dat laten weten via webshop@hetanker.be

 

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?