Close
Menu

Zaalverantwoordelijke (38u)

Vacature

Zaalverantwoordelijke (38u)

 

Het Anker biedt een heus gamma aan heerlijke bieren en whisky's. Benieuwd of jij in dit Gouden Carolus gamma zou passen?

 

 Doe hier de sneltest!

Pas jij even goed bij ons team als onze Classic bij ons stoofvlees? 

Wij vormen een hecht, betrouwbaar, geweldig zaal-team, dat goed samenwerkt, veel pret beleeft en waar nodig flexibel is. 

Ben jij zo verfrissend als onze Maneblusser? 

Iemand met een frisse kijk op de dingen kunnen we goed gebruiken in ons systeem van Anders Organiseren, waarbij we iedereen betrekken in de beslissingen, groot en klein, binnen het bedrijf. 

Heb jij de nodige pit, zoals onze Hopsinjoor? 

Die kan je goed gebruiken in een drukke zaak zoals onze Brasserie. Werk zien en hard werken horen bij de job. 

Ben jij even gebalanceerd als onze Tripel?

Wij maken als team veel plezier op en na(ast) het werk, maar kunnen er ook allemaal een echte lap op geven wanneer nodig. Een goede balans tussen work en play is noodzakelijk. 

Ben jij standvastig, zoals onze Ambrio? 

Gebaseerd op het oudste recept van de brouwerij, uit 1421, gaat dit bier al een hele tijd mee. Sterk in je schoenen staan en de nodige onvermoeibaarheid kunnen goed van pas komen in onze populaire brasserie, mét trappen. 

Ben jij nooit zuur, zoals geen enkel van onze bieren? 

Klantvriendelijkheid en een brede glimlach zijn van uiterste belang. 

Ben jij zo geduldig als onze 3 jaar op vat gerijpte Gouden Carolus Single Malt? 

Geduld is een schone deugd, zeker als ober: klant is koning. 

 

Jouw job:

Als zaalverantwoordelijke ben je een gastenverwenner, heb je al enkele jaren ervaring als kelner en neem je graag tijdens een service de verantwoordelijkheid voor het goed draaien van de brasserie voor jouw rekening. Je hebt dan ook een goed overzicht van alle tafels in de brasserie en communiceert op een duidelijke en constructieve manier met collega’s van keuken, afwas en onthaal. 

Nieuwe en iets minder nieuwe collega’s aansturen en opleiden is volledig je ding. Je kent (op termijn) het kassasysteem door en door & hebt een basiskennis van ons reservatiesysteem voor brasserie en hotel. Na je dienst kan ook jij genieten van iets uit de personeelsfrigo, samen met de collega's.

  

Extra geweldig:

  • Een voorliefde voor bieren, je blijft een bevoorrechte klantenadviseur
  • Onmiddellijk beschikbaar
  • Een “local”, woonachtig op fietsafstand van de brouwerij

Waarom bij ons werken

Het Anker is een familiebedrijf. Dit betekent dat we elkaar bij de voornaam kennen. Althans de meeste van ons, want het beginnen er veel te worden. We zijn ondertussen met meer dan 100 medewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven. Laagdrempeligheid en inspraak is wat we prefereren. Samen elke dag fijne ervaringen geven aan onze klanten is wat we doen!

Hoe deze job binnenhalen

Stuur je cv en motivatiebrief door naar vacatures@hetanker.be. Of wat minder traditioneel, blaas ons van onze sokken via een zelf opgenomen video om jezelf even voor te stellen!

Kom vervolgens naar hier om ons te ontmoeten, want we zijn met een aantal om te beslissen of je in ons team zal komen en uiteraard willen we allemaal onder de indruk zijn!

Als laatste stap in de selectie, kom je ook eens een dagje meedraaien om de vibes hier aan den lijve te ondervinden.

Al het voorgaande afgevinkt? Welkom bij de club!

Heeft u de leeftijd bereikt
om legaal alcohol te drinken?