

Brussel abdijbier, verfrissend en rijkelijke gehopt is hergist op fles. De gebruikte dry-hopping techniek resulteert in een prominent aroma van de gebruikte hoppen. De Wakatu en Simcoe hop hebben een tropisch aroma dat resulteert in een afdronk van passievrucht.
Je vindt het keurmerk ‘Erkend Belgisch Abdijbier’ terug op beide La Cambre bieren. Dit betekent dat er een concrete link met de abdijsite bestaat, waar voorheen reeds bier gebrouwen werd. Het garandeert ook dat de abdij voor elke consumptie een vergoeding ontvangt, die kan dienen om goede doelen te steunen of de historische abdijgebouwen te onderhouden.
EBC 10 |
EBU 40 |
12° Plato |
Hoge gisting |
3 weken lagering |
Wakatu en Simcoe hop |
Er valt bij Het Anker heel wat te beleven, maar bovenal zijn we een brouwerij en stokerij. We moeten dus even zeker weten of je meerderjarig bent, voor we je alles van onze website kunnen tonen.