In de ban van Japan

De tijd dat Japanse sake of rijstwijn uitsluitend werd gedronken bij sushi of sashimi is voorbij. In Londen en Parijs verschijnen de eerste ‘sake bars’ en meer een meer trendy restaurants zetten sake op hun wijnkaart. Van droge tot zoete en van lichte tot rijke smaken: sake is enorm veelzijdig en uitstekend voor foodpairing met onze westerse keuken. Maar hoe maak je met water, rijst en gist zo’n wereld van verschil? En serveer je sake nu warm of koud? Ontdek alles over deze eeuwenoude traditie onder leiding van een kenner. Proef 3 smaakcombinaties van geselecteerde hapjes bij de premium Japanse sake van Konishi, één van de oudste sake-brouwerijen in Japan, met een familiegeschiedenis die teruggaat tot 1550.

Prijs (incl. BTW)

  • tot 20 personen: € 780 (basisprijs)
  • tss 21-30 personen: + € 30 pp*
  • tss 31-40 personen: + € 25 pp*
  • tss 41-50 personen: + € 22 pp*

* Groepen boven de 20 personen betalen een supplement voor elke persoon boven de 20 personen (basisprijs + prijs per persoon)

Reserveer deze tasting

Stuur een mail naar info@hetanker.be met jouw verzoek. Vermeld zeker hoe we jou kunnen bereiken (e-mail en telefoonnummer) om de reservatie te vervolledigen.

Locaties

Brouwerij Het Anker en Stokerij De Molenberg

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Bij reservatie wordt een voorschot van 1/3 van de totaalprijs in rekening gebracht. Annuleringen worden enkel aanvaard indien deze per mail worden verstuurd. Bij annulering blijft het voorschot behouden indien de termijn minder dan 30 dagen bedraagt. Bij annulering tussen de 21 en 8 dagen wordt 50% aangerekend. Bij annulering tussen de 7 en 0 dagen wordt 100% aangerekend.