Krachtig verhaal, rijke spirit

Wist je dat whisky wordt gemaakt van bier? Het is dus helemaal niet zo gek dat onze Belgische whisky wereldwijd zo veel prijzen wint! Kleine nuance: voor whisky heb je geen hop nodig, want hop zorgt voor de bewaring in je bier, en single malt whisky bewaart vanzelf dankzij het hogere alcoholpercentage! Maar hoe maak je van gerst, water en gist deze unieke en complexe godendrank? En hoe maak je met slechts 3 ingrediënten een wereld van verschil? Ontdek het brouw- en distilleerproces in de stokerij bij de authentieke Schotse pot stills en proef de invloed van de verschillende eikenhouten vaten op Gouden Carolus Single Malt en de andere Molenbergwhisky’s.

Prijs (incl. BTW)

  • tot 20 personen: € 650 (basisprijs)
  • tss 21-30 personen: + € 24 pp*
  • tss 31-40 personen: + € 19 pp*
  • tss 41-50 personen: + € 16 pp*

* Groepen boven de 20 personen betalen een supplement voor elke persoon boven de 20 personen (basisprijs + prijs per persoon)

Reserveer deze tasting

Stuur een mail naar info@hetanker.be met jouw verzoek. Vermeld zeker hoe we jou kunnen bereiken (e-mail en telefoonnummer) om de reservatie te vervolledigen.

Locaties

Brouwerij Het Anker en Stokerij De Molenberg

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Bij reservatie wordt een voorschot van 1/3 van de totaalprijs in rekening gebracht. Annuleringen worden enkel aanvaard indien deze per mail worden verstuurd. Bij annulering blijft het voorschot behouden indien de termijn minder dan 30 dagen bedraagt. Bij annulering tussen de 21 en 8 dagen wordt 50% aangerekend. Bij annulering tussen de 7 en 0 dagen wordt 100% aangerekend.